Ice Cream Guide🥤

 

Παγωτό από κατεψυγμένα φρούτα, γνωστό και ως «NiceCream».
Η τέλεια επιλογή για όσους αποφεύγουν τα γαλακτοκομικά, ακολουθούν plant-based διατροφή ή απλώς αναζητούν μια πιο υγιεινή εναλλακτική λύση στο παγωτό.

 

5 Συνταγές Παγωτού Χωρίς Γαλακτοκομικά

Δείτε περισσότερα

 

Σορμπέ μάνγκο

Δείτε περισσότερα


Όλοι οι κάθετοι αργοί αποχυμωτές Kuvings είναι συμβατοί με το φίλτρο Sorbet.

Το φίλτρο Sorbet, γνωστό και ως blank strainer, είναι ειδικά σχεδιασμένο για την παρασκευή παγωμένων επιδορπίων με βελούδινη υφή και κρεμώδη γεύση. Σε αντίθεση με το κλασικό φίλτρο ή το φίλτρο smoothie, δεν διαθέτει τρύπες, γεγονός που του επιτρέπει να συνθλίβει και να ομογενοποιεί πλήρως κατεψυγμένα φρούτα και άλλα υλικά.

Το ειδικό στόμιο του φίλτρου διευκολύνει τη ροή του παγωτού απευθείας στο δοχείο, προσφέροντας εύκολη και καθαρή εξαγωγή, ενώ αναβαθμίζει τη συνολική εμπειρία χρήσης.


Πώς να χρησιμοποιήσετε το φίλτρο sorbet και να δημιουργήσετε το πιο κρεμώδες παγωτό από φρούτα. 

 

01

Συναρμολόγηση

 

Οδηγίες τοποθέτησης του φίλτρου Sorbet:

  • Τοποθετήστε το απευθείας στη βάση αποχύμωσης, ευθυγραμμίζοντας την κόκκινη κουκκίδα του φίλτρου με την κόκκινη κουκκίδα του μπολ.
  • Εισάγετε τον κοχλία (έλικα) μέσα στο φίλτρο πιέζοντάς τον προς τα κάτω.
  • Συναρμολογήστε το επάνω σετ (καπάκι/δοχείο τροφοδοσίας).


Το φίλτρο διαθέτει δακτύλιο σιλικόνης στη βάση, ο οποίος σφραγίζει την έξοδο του πολτού και διατηρεί το μείγμα στο εσωτερικό κατά τη διαδικασία παρασκευής, εξασφαλίζοντας βελούδινη και ομοιογενή υφή στο παγωτό σας.

 

02

Παγωμένα Συστατικά = Τέλειο Sorbet!

 Η χρήση κυρίως κατεψυγμένων συστατικών είναι το μυστικό για ένα παχύρρευστο και απολαυστικά παγωμένο παγωτό φρούτων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έτοιμα κατεψυγμένα υλικά ή να καταψύξετε φρέσκα φρούτα στο σπίτι.

Χρόνος Κατάψυξης

Βεβαιωθείτε ότι τα υλικά έχουν καταψυχθεί για τουλάχιστον 8 ώρες ή όλη τη νύχτα, ώστε να αποκτήσουν τη σωστή υφή.

Αν δεν έχουν παγώσει επαρκώς:

 1. Μπορεί να κολλήσουν στο φίλτρο
 2.Το παγωτό να βγει πολτώδες και όχι παγωμένο
 

Ελαφρύ ξεπάγωμα πριν τη χρήση

 

Πριν ξεκινήσετε, αφήστε τα κατεψυγμένα υλικά να ξεπαγώσουν για 5 λεπτά.
Αυτό επιτρέπει στον αποχυμωτή να λειτουργήσει ομαλά και να επεξεργαστεί τα συστατικά χωρίς υπερφόρτωση.
 
 
 

* Μην χρησιμοποιείτε πάγο στον αποχυμωτή – ενδέχεται να προκαλέσει βλάβη ή σπάσιμο.


 

03

Περισσότερες Συμβουλές !

1.Για να πετύχετε την ιδανική γεύση και υφή στο Sorbet σας, μπορείτε να προσθέσετε διάφορα υλικά που θα το κάνουν ακόμα πιο νόστιμο και ξεχωριστό.

 

2.Δοκιμάστε να εμπλουτίσετε το μείγμα σας με: γάλα, χυμό λεμονιού ή λάιμ,γιαούρτι, μέλι ή σιρόπιεκχύλισμα βανίλιας,  φρέσκια μέντα, μια μικρή δόση αλατιού κ.α. 

 
3.Αν χρησιμοποιήσετε τέτοια συστατικά, καλύτερα να τα ανακατέψετε πρώτα σε ένα μικρό μπολ ή φλιτζάνι, πριν τα ρίξετε στον αποχυμωτή ως μείγμα.
 
4.Για πιο κρεμώδη υφή, δοκιμάστε να καλύψετε τα υλικά σας με λίγο συμπυκνωμένο γάλα πριν το χυμό.


 

04

Έξυπνο καπάκι

 
1.Όταν παρασκευάζετε το Sorbet σας, βεβαιωθείτε ότι το έξυπνο καπάκι παραμένει ανοιχτό καθ’ όλη τη διάρκεια.

 

2. Σε αντίθεση με το κλασικό φίλτρο και το φίλτρο για smoothie, το φίλτρο sorbet δεν έχει τρύπες, με αποτέλεσμα το υλικό να συγκεντρώνεται μέσα του.

 
3.Αυτή η συσσώρευση μπορεί να φράξει το φίλτρο και να σταματήσει προσωρινά τη διαδικασία παρασκευής.


 

05

Μικρές Ποσότητες 

Για καλύτερη απόδοση, καλό είναι να προσθέτετε μικρές μερίδες συστατικών κάθε φορά. Έτσι, ο κοχλίας μπορεί να επικεντρωθεί σε κάθε μερίδα, να συνθλίψει τα υλικά σωστά και να αποφύγει τυχόν απώλειες.
 
Μπορείτε να τροφοδοτείτε αργά τον αποχυμωτή με ένα υλικό κάθε φορά, αν θέλετε ένα παγωτό με μια μόνο γεύση.
 
Αν προτιμάτε με πολλές γεύσεις, απλά εναλλάσσετε τα υλικά και ο αποχυμωτής θα τα ανακατέψει για εσάς, δημιουργώντας το τέλειο μείγμα.


 

06

Σερβίρισμα

 
Μόλις το παγωτό σας είναι έτοιμο, ανακατέψτε το καλά με ένα κουτάλι για να ενώσετε όλες τις γεύσεις σε ένα τέλειο μείγμα.
 
Και μη φοβηθείτε να παίξετε με τις γαρνιτούρες, ρίξτε ό,τι σας αρέσει και κάντε το ακόμα πιο νόστιμο και ξεχωριστό!


 

07

Αποθήκευση

 

Έχετε την επιλογή να απολαύσετε το επιδόρπιο σας αμέσως ή να το αποθηκεύσετε για αργότερα. Εάν επιλέξετε να το φυλάξετε, βεβαιωθείτε ότι το μεταφέρετε σε δοχείο κατάλληλο για κατάψυξη.
 
Αυτό εξασφαλίζει ότι το παγωτό διατηρεί τη φρεσκάδα και την ποιότητά του μέχρι να είστε έτοιμοι να το απολαύσετε.
 
Όταν θελήσετε να το σερβίρετε, αφήστε το να μαλακώσει για λίγα λεπτά ώστε να αποκτήσει την ιδανική υφή.
 
Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα σύντομο demo του φίλτρου Sorbet σε δράση!


 

(Φωτογραφία @larigeibfood)

Kuvings Web