Ice Cream Guide🥤
Παγωτό από κατεψυγμένα φρούτα, γνωστό και ως «NiceCream».
Η τέλεια επιλογή για όσους αποφεύγουν τα γαλακτοκομικά, ακολουθούν plant-based διατροφή ή απλώς αναζητούν μια πιο υγιεινή εναλλακτική λύση στο παγωτό.
5 Συνταγές Παγωτού Χωρίς Γαλακτοκομικά
Όλοι οι κάθετοι αργοί αποχυμωτές Kuvings είναι συμβατοί με το φίλτρο Sorbet.
Το φίλτρο Sorbet, γνωστό και ως blank strainer, είναι ειδικά σχεδιασμένο για την παρασκευή παγωμένων επιδορπίων με βελούδινη υφή και κρεμώδη γεύση. Σε αντίθεση με το κλασικό φίλτρο ή το φίλτρο smoothie, δεν διαθέτει τρύπες, γεγονός που του επιτρέπει να συνθλίβει και να ομογενοποιεί πλήρως κατεψυγμένα φρούτα και άλλα υλικά.
Το ειδικό στόμιο του φίλτρου διευκολύνει τη ροή του παγωτού απευθείας στο δοχείο, προσφέροντας εύκολη και καθαρή εξαγωγή, ενώ αναβαθμίζει τη συνολική εμπειρία χρήσης.
Πώς να χρησιμοποιήσετε το φίλτρο sorbet και να δημιουργήσετε το πιο κρεμώδες παγωτό από φρούτα.
01
Συναρμολόγηση
Οδηγίες τοποθέτησης του φίλτρου Sorbet:
- Τοποθετήστε το απευθείας στη βάση αποχύμωσης, ευθυγραμμίζοντας την κόκκινη κουκκίδα του φίλτρου με την κόκκινη κουκκίδα του μπολ.
- Εισάγετε τον κοχλία (έλικα) μέσα στο φίλτρο πιέζοντάς τον προς τα κάτω.
- Συναρμολογήστε το επάνω σετ (καπάκι/δοχείο τροφοδοσίας).
Το φίλτρο διαθέτει δακτύλιο σιλικόνης στη βάση, ο οποίος σφραγίζει την έξοδο του πολτού και διατηρεί το μείγμα στο εσωτερικό κατά τη διαδικασία παρασκευής, εξασφαλίζοντας βελούδινη και ομοιογενή υφή στο παγωτό σας.
02
Παγωμένα Συστατικά = Τέλειο Sorbet!
Η χρήση κυρίως κατεψυγμένων συστατικών είναι το μυστικό για ένα παχύρρευστο και απολαυστικά παγωμένο παγωτό φρούτων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έτοιμα κατεψυγμένα υλικά ή να καταψύξετε φρέσκα φρούτα στο σπίτι.
Χρόνος Κατάψυξης
Βεβαιωθείτε ότι τα υλικά έχουν καταψυχθεί για τουλάχιστον 8 ώρες ή όλη τη νύχτα, ώστε να αποκτήσουν τη σωστή υφή.
Αν δεν έχουν παγώσει επαρκώς:
Ελαφρύ ξεπάγωμα πριν τη χρήση
* Μην χρησιμοποιείτε πάγο στον αποχυμωτή – ενδέχεται να προκαλέσει βλάβη ή σπάσιμο.
03
Περισσότερες Συμβουλές !
2.Δοκιμάστε να εμπλουτίσετε το μείγμα σας με: γάλα, χυμό λεμονιού ή λάιμ,γιαούρτι, μέλι ή σιρόπι, εκχύλισμα βανίλιας, φρέσκια μέντα, μια μικρή δόση αλατιού κ.α.
04
Έξυπνο καπάκι
2. Σε αντίθεση με το κλασικό φίλτρο και το φίλτρο για smoothie, το φίλτρο sorbet δεν έχει τρύπες, με αποτέλεσμα το υλικό να συγκεντρώνεται μέσα του.
05
Μικρές Ποσότητες
06
Σερβίρισμα
07
Αποθήκευση