ΟΔΗΓΟΣ ΧΥΜΩΝ 🥤
Ο ΣΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΥΡΩΓΟΥ ΣΟΡΜΠΕΤ
παγωτό κατεψυγμένων φρούτων (γνωστό και ως «ωραία κρέμα»).
Είναι το τέλειο επιδόρπιο για όσους είναι ευαίσθητοι στα γαλακτοκομικά, που ακολουθούν μια φυτική διατροφή ή απλά θέλουν να απολαύσουν μια υγιεινή εναλλακτική λύση στο παγωτό.
5 Συνταγές παγωτού χωρίς γαλακτοκομικά
Σορμπέ μάνγκο
Δείτε περισσότεραΌλοι οι κάθετοι αργοί αποχυμωτές Kuvings είναι συμβατοί με το σουρωτήρι σορμπέ.
Το σουρωτήρι σορμπέ περιλαμβάνεται κατά την αγορά των REVO830, EVO820, C7000 και B6000.
Σχετικά με το σουρωτήρι Sorbet Το σουρωτήρι Sorbet, γνωστό και ως blank strainer, συνθλίβει και ανακατεύει καλά τα συστατικά, με αποτέλεσμα μια απολαυστικά λεία και κρεμώδη υφή σορμπέ. Σε αντίθεση με το σουρωτήρι και το σουρωτήρι για smoothie, το σουρωτήρι σορμπέ δεν έχει τρύπες και διαθέτει βολικό στόμιο. Καθώς δεν έχει τρύπες, το σουρωτήρι σορμπέ διασφαλίζει ότι το σύνολο των συστατικών που εισάγονται στον αποχυμωτή ομογενοποιούνται απρόσκοπτα. Επιπλέον, το στόμιο του σουρωτηρίου σορμπέ διευκολύνει την άμεση τροφοδοσία του σορμπέ στο καπάκι του χυμού, βελτιώνοντας τη συνολική εμπειρία χρήστη.
Πώς να χρησιμοποιήσετε το σουρωτήρι & να δημιουργήσετε το τέλειο σορμπέ Αυτός είναι ο επιμελημένος οδηγός μας για τη δημιουργία του τέλειου σορμπέ για να το απολαύσετε.
01
Συνέλευση
Όταν χρησιμοποιείτε το σουρωτήρι σορμπέ, μπορείτε να τοποθετήσετε απευθείας το σουρωτήρι στη βάση ευθυγραμμίζοντας την κόκκινη κουκκίδα στο σουρωτήρι με την κόκκινη κουκκίδα στο μπολ αποχύμωσης. Μόλις ευθυγραμμιστεί σωστά, σπρώξτε τον κοχλία προς τα κάτω μέσα στο φίλτρο και συναρμολογήστε το επάνω σετ. Το φίλτρο περιλαμβάνει έναν δακτύλιο σιλικόνης που βρίσκεται στο κάτω μέρος, σφραγίζοντας αποτελεσματικά την οπή όπου συνήθως θα εξαγόταν ο πολτός.
02
Παγωμένος
Συστατικά Η χρήση κυρίως κατεψυγμένων συστατικών διασφαλίζει ότι το σορμπέ σας αποκτά μια λαχταριστά παχιά και παγωμένη υφή. Μπορείτε είτε να αγοράσετε προκαταψυγμένα υλικά είτε να καταψύξετε μόνοι σας φρέσκα υλικά. Όποια μέθοδο κι αν επιλέξετε, είναι σημαντικό τα συστατικά να καταψυχθούν για τουλάχιστον 8 ώρες ή όλη τη νύχτα. Αυτή η διάρκεια διασφαλίζει ότι τα συστατικά φθάνουν στο απαιτούμενο επίπεδο παγωμένης στερεότητας. Ο ανεπαρκής χρόνος κατάψυξης μπορεί να κάνει τα υλικά να κολλήσουν στο σουρωτήρι και το σορμπέ να αποκτήσει πολτώδη υφή. Πριν χρησιμοποιήσετε τα κατεψυγμένα συστατικά σας, συνιστάται να τα ξεπαγώσετε για τουλάχιστον 5 λεπτά. Η απόψυξη των συστατικών επιτρέπει στον αποχυμωτή να τα συνθλίψει και να τα επεξεργαστεί αποτελεσματικά χωρίς να αντιμετωπίσει δυσκολίες. Αν δεν αποψυχθούν επαρκώς τα συστατικά μπορεί να επιβαρύνει υπερβολικά τον αποχυμωτή, οδηγώντας ενδεχομένως σε σπάσιμο ή ζημιά. Το τελευταίο ισχύει και για την εισαγωγή πάγου. Δεν πρέπει να μπαίνει πάγος στον αποχυμωτή. Ωστόσο, προσέξτε να μην ξεπαγώσετε υπερβολικά τα κατεψυγμένα συστατικά σας, διαφορετικά το σορμπέ σας θα έχει μια υφή που θα μοιάζει με λάσπη.
03
Πρόσθετος
Υλικά Για να πετύχετε την επιθυμητή γεύση και υφή στο σορμπέ σας, υπάρχουν διάφορα υλικά που μπορείτε να ενσωματώσετε. Ενισχύστε το σορμπέ σας προσθέτοντας συστατικά όπως γάλα, χυμό λεμονιού/λάιμ, γιαούρτι, μέλι, σιρόπι, εκχύλισμα βανίλιας, μέντα ή αλάτι, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Εάν χρησιμοποιείτε αυτά τα συστατικά, συνιστάται να τα συνδυάσετε σε ένα μικρό μπολ ή φλιτζάνι πριν τα τοποθετήσετε στον αποχυμωτή ως μείγμα. Επιπλέον, για πιο κρεμώδη συνοχή σε σορμπέ, εξετάστε το ενδεχόμενο να επικαλύψετε τα συστατικά σας με συμπυκνωμένο γάλα πριν τα βάλετε στον αποχυμωτή.
04
Έξυπνο καπάκι
Όταν φτιάχνετε το σορμπέ σας, είναι σημαντικό να διατηρείτε το έξυπνο καπάκι ανοιχτό καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Σε αντίθεση με το σουρωτήρι και το σουρωτήρι για smoothie, το σουρωτήρι σορμπέ δεν έχει τρύπες, με αποτέλεσμα το σορμπέ να συσσωρεύεται μέσα στο σουρωτήρι. Αυτή η συσσώρευση μέσα στο σουρωτήρι μπορεί ενδεχομένως να οδηγήσει σε απόφραξη και διακοπή της διαδικασίας παρασκευής σορμπέ.
05
Μικρό
Μερίδες κάθε φορά Για βέλτιστη απόδοση, συνιστάται να εισάγετε μικρές μερίδες συστατικών κάθε φορά. Αυτή η προσέγγιση επιτρέπει στον κοχλία να συγκεντρωθεί σε κάθε μερίδα, συνθλίβοντας αποτελεσματικά τα συστατικά και αποτρέποντας τυχόν χαμένα κομμάτια. Μπορείτε να τροφοδοτήσετε αργά τον αποχυμωτή με ένα συστατικό τη φορά για να δημιουργήσετε ένα απολαυστικό σορμπέ μίας γεύσης. Εάν προτιμάτε ένα σορμπέ πολλών γεύσεων, εναλλάξτε πολλά συστατικά. Ο αποχυμωτής θα ανακατέψει τα υλικά σας για εσάς.
06
Σερβίρισμα
Μόλις τελειώσετε το σορμπέ σας, ανακατέψτε το καλά με ένα κουτάλι για να ενωθούν οι γεύσεις. Έχετε επίσης την ευκαιρία να προσθέσετε τα γαρνιτούρα που θέλετε.
07
Εναποθήκευση
Έχετε την επιλογή να απολαύσετε το σορμπέ σας αμέσως ή να το αποθηκεύσετε για αργότερα απόλαυση. Εάν επιλέξετε να το αποθηκεύσετε για αργότερα, βεβαιωθείτε ότι έχετε μεταφέρει το σορμπέ σε ένα δοχείο που είναι ασφαλές για κατάψυξη. Αυτό το βήμα εγγυάται ότι το σορμπέ παραμένει σε βέλτιστη κατάσταση μέχρι να είστε έτοιμοι να το απολαύσετε. Όταν έρθει η ώρα να σερβίρετε το κατεψυγμένο σορμπέ, αφήστε το να μαλακώσει για λίγα λεπτά για να επιτύχετε την ιδανική σύσταση για να ψήσετε και να απολαύσετε.
Εδώ είναι ένα γρήγορο demo του σουρωτήρι σορμπέ στη δουλειά: