Το γάλα σόγιας περιέχει εξίσου πολλές πρωτεΐνες με το αγελαδινό, συν το ότι είναι χαμηλό σε θερμίδες και χωρίς χοληστερόλη. Η παρασκευή γάλακτος σόγιας στο σπίτι είναι μια υγιεινή και φθηνή εναλλακτική από την αγορά του από το κατάστημα. Σημείωση: το γάλα σόγιας πρέπει να μαγειρευτεί πριν καταναλωθεί.

Απαιτείται προϊόν

Kuvings Whole Slow Juicer, συναρμολογημένος με το σουρωτήρι χυμού.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 1 φλιτζάνι σόγια
  • 2 φλιτζάνια νερό, συν επιπλέον για μούλιασμα

ΜΕΘΟΔΟΣ

  1. Πλένουμε καλά τους κόκκους σόγιας. Μουλιάζουμε σε νερό για τουλάχιστον 8 ώρες. Διοχετεύω.
  2. Κλείστε το έξυπνο καπάκι του αποχυμωτή.
  3. Προσθέστε μια μικρή μερίδα κόκκων σόγιας στον αποχυμωτή. Στη συνέχεια, προσθέστε ίση ποσότητα νερού. Συνεχίστε εναλλάξ μεταξύ φασολιών και νερού, μικρές μερίδες κάθε φορά.
  4. Ανοίξτε το έξυπνο καπάκι για να απελευθερώσετε το γάλα σόγιας. Αν θέλουμε, σουρώνουμε το γάλα για πιο λεπτή υφή. Μην καταναλώνετε ακόμα.
  5. Μεταφέρετε το γάλα σόγιας σε μια κατσαρόλα. Μαγειρέψτε σε μια εστία σε δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά. Μειώστε τη θερμότητα σε μέτρια προς χαμηλή. Σιγοβράζουμε για 5 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς.
  6. Σβήστε τη σόμπα και αφήστε το γάλα σόγιας να κρυώσει. Απολαύστε το ζεστό ή παγωμένο

Υπόδειξη

Για να αποφύγετε την υπερχείλιση, προσέχετε το γάλα σόγιας καθώς μαγειρεύεται.

WebDesign Kuvings
Με ετικέτα: Plant Milk