Το γάλα βρώμης είναι μια υγιεινή εναλλακτική λύση γάλακτος με υψηλή περιεκτικότητα σε διαλυτές φυτικές ίνες. Δύο τύποι βρώμης μπορούν να κάνουν αυτό το κρεμώδες γάλα: ρολό και κομμένο σε ατσάλι. Αποφύγετε τη στιγμιαία ή γρήγορη βρώμη.

Υπάρχουν σημαντικά βήματα σε αυτή τη συνταγή που εμποδίζουν τη βρώμη να γίνει κολλώδης: μούλιασμα της βρώμης για το σωστό χρονικό διάστημα, χρήση παγωμένου νερού καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας και ξέπλυμα της βρώμης καλά πριν από τον χυμό.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 1 φλιτζάνι βρώμη σε ρολό ή ατσάλι
  • 1 φλιτζάνι παγωμένο νερό, συν επιπλέον για μούλιασμα και ξέπλυμα

ΠΡΟΪΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

Kuvings Whole Slow Juicer , συναρμολογημένος με το σουρωτήρι χυμού.

ΜΕΘΟΔΟΣ

  1. ΓΙΑ ΡΟΛΗ ΒΡΩΜΗ: Προσθέστε τη βρώμη σε ένα μπολ. Καλύψτε με νερό. Το βάζουμε στο ψυγείο να μουλιάσει για 2 ώρες. ΓΙΑ ΚΟΜΜΕΝΗ ΒΡΩΜΗ: Μουλιάστε ένα φλιτζάνι βρώμη σε νερό και βάλτε το στο ψυγείο για μια νύχτα ή τουλάχιστον για 8 ώρες.
  2. Στραγγίζουμε και ξεπλένουμε καλά τη βρώμη με παγωμένο νερό.
  3. Κλείστε το έξυπνο καπάκι του αποχυμωτή. Προσθέστε μια μικρή μερίδα βρώμης στον αργό αποχυμωτή. Στη συνέχεια, προσθέστε ίση ποσότητα παγωμένου νερού. Συνεχίστε εναλλάξ μεταξύ της βρώμης και 1 φλιτζάνι νερό, μικρές μερίδες ίσου μεγέθους κάθε φορά.
  4. Ανοίξτε το έξυπνο καπάκι για να απελευθερώσετε το γάλα πεκάν. Αν θέλουμε, σουρώνουμε το γάλα για πιο λεπτή υφή. Διατηρείται αεροστεγώς στο ψυγείο για έως και 3 ημέρες.

Υπόδειξη

Το γάλα βρώμης είναι το καλύτερο για κρύα ροφήματα, γιατί μπορεί να χωριστεί σε ζεστά ροφήματα.

WebDesign Kuvings
Με ετικέτα: Plant Milk